ALMANYADA MINARELER YASAKLANSINMI?
--------------------------------------------------------------------------------
Su anda 59% EVET --demis ve 41% hayir ------demis.
sizde HAYIR oyunuzu kullanin!!!!!!!
Alman bayragi asili olan bir minare resmi var üzerinde UMFRAGEN yaziyor !!!!!!!
Ja = Evet Nein = Hayir
sizde Nein tıklayarak Hayır oyunuzu kullanın
Unutmayın yabancı ülkeler halkın görüşüne önem vermektedir
ve bu maili tüm listedekilere gönderelim
http://www.n-tv.de/politik/
Yada telefonla: 01379101031 (dakikasi 50cent civarinda)
Bu E-Maili bütün kardeslerimize gönder. Allah rizasi icin bu isi önemseyelim. Bu din Islamiyet bizim dinimiz.
Sahip cikalim. Allah razi olsun.
- Dosya ekleri
-
- MİNARE.jpg
- Almanyada minarelerin yasaklanması
- (6.74 KiB) 296 kere indirildi
Selam ve Dua ile Hoşçakalın
- YOKLUK KAPISI
Re: ALMANYADA MINARELER YASAKLANSINMI?
.......
- Dosya ekleri
-
- lala_paa_cami.jpg
- (70.02 KiB) 56 kere indirildi
-
- ulu_cami.jpg
- (55.53 KiB) 55 kere indirildi
En son YOKLUK KAPISI tarafından 09 Ağu 2010 00:15 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
İNNELLAHE ALA KÜLLİ ŞEY'İN KADİR
Re: ALMANYADA MINARELER YASAKLANSINMI?
Selamun Aleykum,
bizlere destek veren bütün kardeslerimizlen Allah razi olsun, evet Almanya minareli camiye izin veriyor ama biz o minarelerden ezan sesi duyma iznine ulasamamis insanlariz, simdide kalkmislar en azindan görmekle yetindigimiz ve tabii gurur duydugumuz minareleri yasaklamak istiyorlar. Birkac ay öncesi sokak lambalarinda " Islamiyetin Almanyaya hükmetmesine izin verme" yazili pankartlar görmüstüm, o zaman bir anlam verememistim ama bugün anliyorum, sonuc buraya minarelerimizi yasaklamaya cikacakmis. Kaldiki onlara biraksak camilerimizide yasaklarlar. Buna Allahin izniyle ve bütün kardeslerimizin destegiyle insaAllah karsi koyacagiz. Allaha emanet olun.
bizlere destek veren bütün kardeslerimizlen Allah razi olsun, evet Almanya minareli camiye izin veriyor ama biz o minarelerden ezan sesi duyma iznine ulasamamis insanlariz, simdide kalkmislar en azindan görmekle yetindigimiz ve tabii gurur duydugumuz minareleri yasaklamak istiyorlar. Birkac ay öncesi sokak lambalarinda " Islamiyetin Almanyaya hükmetmesine izin verme" yazili pankartlar görmüstüm, o zaman bir anlam verememistim ama bugün anliyorum, sonuc buraya minarelerimizi yasaklamaya cikacakmis. Kaldiki onlara biraksak camilerimizide yasaklarlar. Buna Allahin izniyle ve bütün kardeslerimizin destegiyle insaAllah karsi koyacagiz. Allaha emanet olun.